What is a MBBS Degree?  The MBBS degree which stands for Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery is a professional undergraduate degree, which means the focus of the curriculum is to prepare the students for a career in Medicine. The MBBS is usually awarded in the UK and in countries that have a similar educational system.
Read More

Are you now shopping for your baby? Yes, before the baby will be out of this world, a mother will usually want to prepare everything since she will not be that free once it is already out. If you are on that errand right now, you might want to consider checking out baby stores Malaysia.  What
Read More

Lab Design Malaysia is a company that specializes in the designing and construction of laboratories. Their process starts with understanding what you are trying to achieve which is why they take time to talk to potential clients about their vision for the lab. This part of the process helps them understand what their clients want
Read More

It's a good idea to invest in a corporate office since it gives a professional atmosphere. Millions of people pay for office space each year in order to keep their businesses running smoothly. If you wish to start your own company, you may choose between buying, leasing, or renting office space. Renting is the most
Read More

Living a healthy life is vital for you to lead a happy life. A healthy life is important for you to enjoy the rest of the years. However, work-life varies for each person and people need to adapt themselves to the working culture of the company which requires them to change the way they live
Read More

People lead a busy life and it is hard to keep track of things you need to do every day. It is important to balance your work life and personal life so that you can be more organized. It is important to balance them so that you can give yourself some time. In the meantime,
Read More

When purchasing skincare for your kid, it's critical to get tried-and-true products that are known for their high quality and safety requirements. After all, newborn skin is sensitive and prone to irritation and dehydration. Choose skincare products that are gentle but effective, as well as those that will protect your baby's skin from irritants like
Read More

As Salam semuaBelum reda lagi kepanasan Iphone 5, nampak gayanya Samsung mengejar pantas. Yang aku ni belum pun gigih nak merampas Samsung Galaxy 3, ni haaaa dah kedengaran di seantero dunia, Samsung Galaxy 4 yang lagi awesome kevavavoom! Pehhhh memang hebat. Sangat-sangat meruntun jiwa. Aku nasihatkan pada penggemar gadget, jangan tengo video ni. Nanti tak
Read More

Assalamualaikum semuaNanie put-on-hold dulu pengalaman Nanie untuk Tonsillectomy surgery tu ye. Memang Nanie akan share dengan semua pembaca sebab Insya Allah banyak manfaatnya. Cuma Nanie memilih untuk ketengahkan isu ni sebab ia berkaitan kesedaran. Dan kesedaran perlu dipupuk dari awal lagi supaya tidak kekeliruan. Topik yang Nanie nak utarakan adalah berkaitan Animal Abuse & Etika Dalam
Read More

Assalamualaikum semuaNanie dah ready nak sharing berkaitan pembedahan tonsil yang Nanie dah lalui baru-baru ni. Pertama sekali Alhamdulillah syukur sangat-sangat Nanie berjaya laluinya dan sekarang masih lagi dalam proses recovery. Memang kena jaga makan, dan berperingkat dia akan pulih. Untuk perkongsian pengalaman ni, Nanie akan ceritakan apa yang Nanie lalui bermula daripada first detect untuk
Read More

Assalamualaikum semua Penangan 11.11 dengar ceritanya belum berakhir. Nanie sendiri pun, macam separuh gila shopping masa 11.11 hari tu. Fuh!!! Memang power.  Tarikh 11.11 merupakan tarikh untuk Karnival Shopping Terbesar yang akan dijalankan oleh kebanyakkan e-commerce website seluruh Asia. Disebabkan karnival sebegini,seluruh peminat online shopping pastinya akan tertunggu-tunggu pelbagai habuan menarik yang ditawarkan. Malahan menurut rekod, catatan
Read More

Assalamualaikum semuaKawan-kawan blogger masih lagi mengusik Nanie sebagai "Gadis Bertuah" selepas event Sunway Soapful pada 5 Disember 2018 yang lepas. Pada yang follow instagram Nanie mesti dah dapat agak kenapa agaknya, Nanie dipanggil gadis bertuah...Yes! Pada event tersebut, dalam ramai-ramai orang kat situ, Nanie menerima sabun khas yang dibalut sendiri oleh D.Y.T.M Tengku Amir Shah
Read More