Month: March 2022

CARA DAPATKAN MONEY REFUND DARI FOOD PANDA

Assalamualaikum semua Baru-baru ni, Nanie terperangkap dalam “so called” Food Panda Scam yang mana rupanya bukan Nanie sorang je menjadi mangsanya, tetapi bila Nanie search, ada ramai yang turut terkena dan menjadi mangsa. Melibatkan wang ringgit yang banyak dan boleh jadi kerugian kepada pengguna. Nanie tak tahu – adakah ia satu perangkap atau betul-betul kesilapan teknikal. …

CARA DAPATKAN MONEY REFUND DARI FOOD PANDA Read More »

Aisha Wong Accessories : Serlahkan Gaya Dengan Aksesori Anggun

Assalamualaikum semua Untuk seorang wanita, aksesori merupakan pelengkap diri. Ada sesetengah daripada kita merasakan tanpa aksesori, kelihatan kosong dan kurang lengkap penggayaan hari itu. Dari kaca mata fesyen, aksesori juga boleh membawa makna elegan, perwatakan dan keyakinan diri seseorang. Nanie nak share satu instagram yang Nanie lihat aksesori yang ditampilkan cukup cantik dan elegan untuk …

Aisha Wong Accessories : Serlahkan Gaya Dengan Aksesori Anggun Read More »

Madu Jungle House : Makanan Paling Diyakini Untuk Tingkat Kesihatan

Melihatkan kepada pandemik yang berlaku seluruh dunia hari ini, sedikit sebanyak ia telah menimbulkan satu kesedaran dalam diri ramai orang. Terutamanya golongan muda seperti kita semua. Nanie percaya, kita semua ada sedikit perasaan… “Ala… kita masih muda, buat apa nak spent untuk jaga kesihatan. Orang tua lah yang patutnya jaga kesihatan!”  Sama sekali, persepsi sebegini perlu …

Madu Jungle House : Makanan Paling Diyakini Untuk Tingkat Kesihatan Read More »

PGMall Mudahkan Shopping Raya Online

Assalamualaikum semua Semalam Nanie ada nampak kawan Nanie post di Facebook, mencari baju raya untuk kanak-kanak. Dia prefer online shop. Sebab dalam situasi sekarang, nak bawak anak-anak keluar untuk membeli belah, sangatlah berisiko. Ye lah kita faham kan, sebagai seorang ibu pastinya keselamatan dan kesihatan anak itu keutamaan. Disebabkan itu, Nanie rasa terpanggil untuk berkongsi …

PGMall Mudahkan Shopping Raya Online Read More »